cukiernia
  • SERNIK WIEDEŃSKI
  • SERNIK Z BRZOSKWINI
  • KRÓWKA
    (placki miodowe przekładane śmietaną, wierzch udekorowany kremem toffi i posypany orzechami)
  • TORCIK CYGAŃSKI
    (wkładka makowa i biszkopty białe przełożone bitą śmietaną z galaretką cytrynową)
  • SMAKUŚ [POLECANE]
    (jasne biszkopty przekładane adwokatem, śmietaną i kremem toffi)

     

  • PIJANA WIŚNIA
    (ciemne biszkopty przełożone śmietaną z kakao, alkoholem i wiśniami)

     

  • TIRAMISU
    (jasne biszkopty przełożone pastą tiramisu)

     

  • PIERNIK PRZEKŁADANY MASĄ

     

  • PIERNIK Z MARMOLADĄ

     

  • ANANASOWIEC

    (jasne biszkopty przełożone bitą śmietaną z ananasami)

  • SERO-MAKOWIEC

  • MAKOWIEC

     

  • CIASTO SZEFOWEJ
    (placek miodowy z warstwą budyniu, herbatników, kremu tofii i bitą śmietaną)

     

  • SNIKERS Z ORZECHAMI WŁOSKIMI I JABŁKIEM
    (placki miodowe przełożone jabłkami i masą z margaryny)

     

  • CIASTO PORZECZKOWE
    (dwa ciemne biszkopty i jeden jasny przełożone warstwą dżemu oraz bitą śmietaną)

     

  • CIASTO CZEKOLADOWE SUCHE

     

  • ROLADY
    (śmietanowe, czekoladowe, z jabłkami, z truskawkami)

     

  • CYCKI MURZYNKI
    (biszkopt z makiem, warstwa dżemu wiśniowego, masa z margaryny, na wierzchu biszkopty polane polewą)

     

  • CIASTO Z DELICJAMI
    (biszkopt orzechowy przełożony delicjami zalanymi galaretką pomarańczową i masą)

     

  • ŚMIETANOWIEC
    (biszkopt i galaretka pokrojone na kawałki i zalane bitą śmietaną)

     

  • CAPPUCCINO
    (biszkopty przełożone masą z mleko w proszku, na wierzchu zalane galaretką)

     

  • MAKOWIEC JAPOŃSKI
    (mak wymieszany z jabłkami)

     

  • PIASEK PUSTYNI
    (biszkopt ciemny i z makiem przełożony jabłkami z pomarańczą i masą)

     

  • SERNIK IZAURA
    (ser z ciemnym ciastem)

     

  • SZARLOTKA ZE ŚLIWKĄ
    (ciasto kruche z jabłkami wymieszanymi z brzoskwinią, na wierzchu ułożona suszona śliwka)

     

  • SZARLOTKA KRUCHA
    (ciasto kruche przełożone prażonymi jabłkami)

  • PYCHOTA
    (ciasto kruche zapiekane z powidłami i białkami przełożone budyniem)

     

  • KUKUŁKA
    (ciemne biszkopty przełożone masą śmietanową wymieszaną z pastą o smaku kukułki)

     

  • RODZYNKOWIEC
    (biszkopt ciemny i jasny przełożony marmoladą brzoskwiniową i masą kakaową, na wierzchu warstwa rodzynek zalanych w spirytusie)

     

  • MILKY WAY
    (biszkopty ciemne przełożone masą z mleka w proszku, na wierzchu biszkopciki polane biało- czarną polewą)

     

  • 3 BIT
    (warstwy herbatników przełożone masą z galaretką cytrynową, kremem toffi i śmietaną, polane polewą)

     

  • SHREK
    (jasny biszkopt z budyniem na soku pysiu, śmietana i delicje zalane galaretką)

     

  • PUSZEK

     

  • TĘCZA

     

  • SERNIK Z TOFFI
    (warstwy herbatników przełożone masą z galaretką cytrynową, kremem toffi i śmietaną, polane polewą)

     

  • SERNIK SZACHOWNICA

     

  • MIĘTOWE

     

  • MIGDAŁOWO-KARMELOWE

     

  • TOFFIK BEATKI

     

  • WIŚNIA BEATKI

     

  • GRUSZKOWO-ŚMIETANKOWE

     

  • GRUSZKOWO-WILIAMS

     

  • PTYSIE

     

  • W-Z

     

  • KREMÓWKA

     

  • ORZESZKI

     

  • RURKI

     

  • BABECZKI (KAJMAK, OWOCOWE)

     

  • BISZKOPTY JASNE, BISZKOPTY CIEMNE

     

  • CIASTKA FRANCUSKIE Z OCZKIEM)

     

  • PĄCZUSIE

     

  • WAFLE (OWOCOWE, TOFFI)

     

  • PLACEK Z BITĄ ŚMIETANĄ

     

  • CIASTKA KRUCHE Z OCZKIEM

     

  • AMONIACZKI DUŻE, MAŁE

     

  • CIASTKA OWSIANE

     

  • FAWORKI

     

  • KOKOSANKI

     

  • BEZA