- SERNIK WIEDEŃSKI
- SERNIK Z BRZOSKWINI
- KRÓWKA
(placki miodowe przekładane śmietaną, wierzch udekorowany kremem toffi i posypany orzechami) - TORCIK CYGAŃSKI
(wkładka makowa i biszkopty białe przełożone bitą śmietaną z galaretką cytrynową) - SMAKUŚ [POLECANE]
(jasne biszkopty przekładane adwokatem, śmietaną i kremem toffi) - PIJANA WIŚNIA
(ciemne biszkopty przełożone śmietaną z kakao, alkoholem i wiśniami) - TIRAMISU
(jasne biszkopty przełożone pastą tiramisu) - PIERNIK PRZEKŁADANY MASĄ
- PIERNIK Z MARMOLADĄ
- ANANASOWIEC
(jasne biszkopty przełożone bitą śmietaną z ananasami)
-
SERO-MAKOWIEC
-
MAKOWIEC
-
CIASTO SZEFOWEJ
(placek miodowy z warstwą budyniu, herbatników, kremu tofii i bitą śmietaną) -
SNIKERS Z ORZECHAMI WŁOSKIMI I JABŁKIEM
(placki miodowe przełożone jabłkami i masą z margaryny) -
CIASTO PORZECZKOWE
(dwa ciemne biszkopty i jeden jasny przełożone warstwą dżemu oraz bitą śmietaną) -
CIASTO CZEKOLADOWE SUCHE
-
ROLADY
(śmietanowe, czekoladowe, z jabłkami, z truskawkami) -
CYCKI MURZYNKI
(biszkopt z makiem, warstwa dżemu wiśniowego, masa z margaryny, na wierzchu biszkopty polane polewą) -
CIASTO Z DELICJAMI
(biszkopt orzechowy przełożony delicjami zalanymi galaretką pomarańczową i masą) -
ŚMIETANOWIEC
(biszkopt i galaretka pokrojone na kawałki i zalane bitą śmietaną) -
CAPPUCCINO
(biszkopty przełożone masą z mleko w proszku, na wierzchu zalane galaretką) -
MAKOWIEC JAPOŃSKI
(mak wymieszany z jabłkami) -
PIASEK PUSTYNI
(biszkopt ciemny i z makiem przełożony jabłkami z pomarańczą i masą) -
SERNIK IZAURA
(ser z ciemnym ciastem) -
SZARLOTKA ZE ŚLIWKĄ
(ciasto kruche z jabłkami wymieszanymi z brzoskwinią, na wierzchu ułożona suszona śliwka) -
SZARLOTKA KRUCHA
(ciasto kruche przełożone prażonymi jabłkami)
-
PYCHOTA
(ciasto kruche zapiekane z powidłami i białkami przełożone budyniem) -
KUKUŁKA
(ciemne biszkopty przełożone masą śmietanową wymieszaną z pastą o smaku kukułki) -
RODZYNKOWIEC
(biszkopt ciemny i jasny przełożony marmoladą brzoskwiniową i masą kakaową, na wierzchu warstwa rodzynek zalanych w spirytusie) -
MILKY WAY
(biszkopty ciemne przełożone masą z mleka w proszku, na wierzchu biszkopciki polane biało- czarną polewą) -
3 BIT
(warstwy herbatników przełożone masą z galaretką cytrynową, kremem toffi i śmietaną, polane polewą) -
SHREK
(jasny biszkopt z budyniem na soku pysiu, śmietana i delicje zalane galaretką) -
PUSZEK
-
TĘCZA
-
SERNIK Z TOFFI
(warstwy herbatników przełożone masą z galaretką cytrynową, kremem toffi i śmietaną, polane polewą) -
SERNIK SZACHOWNICA
-
MIĘTOWE
-
MIGDAŁOWO-KARMELOWE
-
TOFFIK BEATKI
-
WIŚNIA BEATKI
-
GRUSZKOWO-ŚMIETANKOWE
-
GRUSZKOWO-WILIAMS
-
PTYSIE
-
W-Z
-
KREMÓWKA
-
ORZESZKI
-
RURKI
-
BABECZKI (KAJMAK, OWOCOWE)
-
BISZKOPTY JASNE, BISZKOPTY CIEMNE
-
CIASTKA FRANCUSKIE Z OCZKIEM)
-
PĄCZUSIE
-
WAFLE (OWOCOWE, TOFFI)
-
PLACEK Z BITĄ ŚMIETANĄ
-
CIASTKA KRUCHE Z OCZKIEM
-
AMONIACZKI DUŻE, MAŁE
-
CIASTKA OWSIANE
-
FAWORKI
-
KOKOSANKI
-
BEZA